Plánovaný vrh A - 2017

27.03.2017 21:48

Ponúkame rezerváciu šteniatok weimarského stavača vrhu A

Chovateľská stanice Grey Friend zadá šteniatka vrhu A s termínom pôrodu 30.04.2017. Odber možný koncom júna.  Z tohto spojenia očakávame veľmi nádejné pracovné jedince. Budú vhodné ako pre chov tak aj na poľovnícku kynológiu alebo aj ako rodinný spoločník. 

Matkou je sučka Anna Bella Argentum Moravia ( vrh A ) - FSS - I.cena, JSS - I.cena . Bella je pravidelne využívaná v poľovníckej praxi. Je to veľmi aktívna fena veľkého temperamentu a loveckej vášne. Je kľudnej a vyrovnanej povahy a veľký maznáčik. 

Otcom je všestranný pes  Fateful Phoenix od potoka Kačáku -  JSS KCHWS - I.c, KLUBOVÝ víťaz, skúška z vodnej práce - I.c., víťaz skúšok; Havlíčkobrodský pohár - I.c.,  najlepší pes okresu; Pohár KCHWS - I.c., res. CACT, 2. miesto; Memoriál Luďka Hejného - I.c CACT; Memoriál Josefa Venhody - I.c.,  CACT, 2. miesto; nominácia na Memoriál Richarda Knolla. Fénix je takisto pravidelne využívaný v poľovníckej praxi, je to pracant telom i dušou a je veľmi kľudnej povahy.

Odber šteniatok bude možný koncom júna. Šteniatka dáme len do dobrých rúk. Všetky šteniatka pôjdu do nových domovov očkované, odčervené, očipované s platným očkovacím preukazom platným v EU. 

Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať na tel: +421 905 923 660 alebo na webe : grey-friend.webnode.sk